fredag 21. oktober 2011

Mulighet for drømmeseilas i Sør Amerika

Hei gode seilervenner,

Jeg regner med at dere også har fulgt med på bloggen og sett hvordan  ”Anne Mari” har opplevd både gleder og utfordringer på veien sørover. Kompliment til  Blogmaster Mikkel og bidragsytere for god informasjon og hyggelig lesestoff og bilder !

I skrivende stund ser det ut til at ”Anne Mari” vil rekke Mar del Plata med god margin til den planlegte overleveringen til oss på Etappe 3B den 5/11.

I denne forbindelse vil jeg, etter samråd med Svenning, opplyse at to personer - med gode grunner – har måttet melde forfall fra vår etappe. Dette betyr at vi nå har plass til én eller to personer til.

Etappe 3B kan deles i to da vi på vei sørover planlegger å anløpe Puerto Deseado, om trent midtveis mellom Mar del Plata og Ushuaial. Vi planlegger å forlate Puerto Deseado, som har flyforbindelse til Buenos Aires, ca den 17/11 og ankomme Ushuaia for overlevering av båten til Etappe 4 den 3/12.

Mannskapet på Etabbe 3B er pr idag som følger:

Henrik – Skipper og navigatør
Dag – Co-skipper og  CTO
Knut Ole – Mate og lege
Jo – Mate og myndighetskontakt

Så derfor, hvis det er noen av dere på den ”store” mannskapslisten, som på så kort varsel kan og vil oppleve seilas langs vakre og utfordrende Patagonia,  Tierra del Fuego og hvis været tillater, rundt Kapp Horn, så har vi nå plass ombord. Interessenter bes ta kontakt snarest.

Med seilerhilsen
Henrik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar