lørdag 21. juli 2012

Falmouth

Falmouth er en hyggelig liten kystby med en flott havn. Elvemunningen danner en bred og vakker bukt der seilbåter og ymse fartøyer trafikerer til og fra. En gammel borg med forsvarsverk (også fra nyere tid) ligger på odden ut mot innseilingen og beskytter byen. Her ligger vi godt fortøyd i marinaen som tilhører Pendennis Yacht Club. Et forholdsvis nytt, maritimt museum ble åpnet her i 2008. Det er verdt et besøk, og jeg vil bemerke at det er fint tilrettelagt også for den yngre garde. Les mer her: www.nmmc.co.uk  Aktivitetetene i havnen bekrefter at det satses på de unge; her er et yrende regattaliv for jolleseilere, ro- og padleaktiviterer.

I går kom det nye mannskapet som skal seile Anne Mari videre nordover og til Dublin, i første omgang. Signe, Kai, Haakon og Kristoffer har installert seg ombord og kaster trolig loss på søndag sammen med Odd og skipper Svenning.

I dag har Knut mønstret av og undertegnede takker av i morgen. Vi har hatt det fantastisk ombord, det har vært en fasinerende reise i sjø og kameratskap. Vi gleder oss til gjensyn og grand finale på Bygdøy. lørdag 11. august kl 1600. Amigos para siempre!

Beste hilsen
Ingvald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar