tirsdag 27. desember 2011

Foreslått til SEILmagasinets Årets Turseilerpris

Det tok ikke lang tid fra SEILmagasinets inviterte leserne lesere til å foreslå kandidater til Årets Turseilerpris til forslagene begynte å strømme inn. Blant de foreslåtte er «Anne Mari» til Antarktis.

Her er kort om kandidatene som til nå er foreslått:
Thorleif Thorleifsson, som seilte og hentet Børge Ousland i isødet etter at han hadde gått i Nansens fotspor, og som senere seilte sammen med ham gjennom Nordvest- og Nordøst-passasjen. Forslagsstiller mener at siden prisen ikke er delt ut siden 2008, må bragder i 2009, 2010 og 2011 telle.

Sven Yrvind, som forslagsstiller mener er den ultimate, ubestridte turseiler; innovativ, uredd, lavkost og folkelig.

Svenning Torp og Tore Bjørn-Hansen, som til nå har hatt med seg et femtitalls personer på ulike etapper til Antarktis-halvøya i Swan 46en ANNE MARI.


Bjarne Pettersen i RIKAROS – en Bavaria 46 – som sendte familen hjem med fly og seilte alene fra St. Marteen  i Karibia til Azorene. Etter tre døgn oppdaget han en skade i undervantet, returnerte til Karibia, fikk skaden repararet og seilte så alene til Azorene.

TO FLUER – kameratgjengen som på tre år seilte jorden rundt, samtidig som de samlet inn 1 million kroner til Unicef. De har også utmerket seg ved å berette om langturen sin i SEILmagasinet på en utradisjonell måte.

Jørgen Husvik som sammen med Gerd seilte turretur Bærum–Svalbard om bord i Arcona 370 CARMENCITA. Turen har han berettet inspirerende om på sin egen blogg.

VETO – som er de yngste norske  langturseilerne som for øyeblikket oppholder seg i Karibia.

Stefania Righetti Nilsen – som på en helt enestående måte har gjengitt sin seilopplevelse på langtur mellom Asker og Karibia på sin egen blogg og på SEILmagasinet.no.

Etter fristen for forslag 15. januar 2012 vil seks kandidater bli nominert til prisen, og disse vil SEILmagasinets lesere kunne stemme på frem til 15. februar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar