torsdag 29. september 2011

Blogmaster på seiltur

Blogmaster skal selv ut å seile i kommende uke, med den nær beslektede «Berge Viking» som har gjennomført mye av den samme turen som Anne Mari, men som nå er på vei til Alicante før starten på Volvo Ocean Race, en regatta BV deltok i for nøyaktig 30 år siden, den gang den het Whitbread Round the World Race. Vi går ombord i eller nær Gibraltar og går i land der skuta befinner seg fredag 7. oktober.

Det betyr i korthet at det ikke kan påregnes oppdateringer av bloggen i denne perioden, men så blir det neppe så mye seiling heller. Sonya har allerede reist, Andreas og Tore setter kursen for Salvador imorgen og skal bruke noen dager sammen med Svenning til å mekke. Bente drar til Brasil mandag, og båten komme trolig avgårde midt i uken.

Bente og Tore hadde for øvrig samlet de fleste av dem som hadde vært med under Tores kommando, det vil si frem til Grand Canaria, til en mimrekveld hjemme hos dem i Fritzners gate igår. Her var det så mye å snakke om at man glemte å se på bilder. Meget vellykket med andre ord. 
Hilsen blogmaster

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar